Onderdelen op je boot moeten goed onderhouden worden, of dit nu de kap is of het zeil. Een goed verzorgde boot geeft de boot een mooie uitstraling, slecht onderhoud zorgt er ook voor dat je beschadigingen krijgt door vuil. Met ultramar onderhoud geef je alle onderdelen de zorg die ze nodig hebben. Niet alleen om het doek schoon te houden, maar ook om het doek te impregneren. Langdurig resultaat gegarandeerd, hoe oud je doek ook is onderhoud zorgt voor een lange levensduur.

ultramar onderhoud


Zomer en winter een mooie boot

Ligt je boot in de haven dan moet deze weer en wind doorstaan, wind, regen en andere weersomstandigheden. Ook vliegjes en als je boot lang buiten is zonder te gebruiken kunnen er ook schimmels ontstaan. Wanneer je regelmatig ultramar onderhoud pleegt weet je zeker dat er geen beschadigingen en achterstallig onderhoud optreed bij je boot. Vogelpoep en ander vuil heeft op deze manier geen tijd om te hechten op de boot om beschadigingen achter te laten.

ultramar onderhoud


Jarenlang het beste voor je boot

Al ruim 22 jaar wordt er gebruik gemaakt van ultramar onderhoud, de beste werven en bedrijven die zeilen maken adviseren het merk al jaren.Wat je ook moet verwijderen op je boot, vlekken, vliegjes en schimmels verwijder je eenvoudig met de schoonmaakmiddelen. De middelen om stoffen te impregneren zijn niet alleen geschikt voor bootzeilen, ook zonneschermen en de kunststof kap van je auto kun je er prima mee schoonmaken. De verschillende middelen kun je heel goed na elkaar gebruiken, als je het zeil van je boot hebt schoongemaakt kun je het direct erna impregneren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *